Podrška korisnicima

Registrirani korisnici

Preko formulara ispod registrirani korisnici mogu pristupiti sadržaju tehničke podrške za Mitsubishi Electric, OPC Router i KEPWARE OPC Server.

Neregistrirani korisnici

Ako još niste registrirani, svoj korisnički profil možete kreirati za pristup sadržaju tehničke podrške unosom podataka u obrazac ispod.

Pri registraciji se slažete sa Politikom privatnosti.

Niskonaponski prekidači

Zračni prekidači

Zračni prekidači Mitsubishi Electric

Produkti za zaštitu glavnih niskonaponskih linija koji objedinjuju i druge funkcije električne opreme. Koriste se za spajanje ili izmjenu izvora. Ovi prekidači omogućuju dosad neviđenu energetsku pouzdanost i učinkovitost.

Zaštitni prekidači

Zaštitni prekidači Mitsubishi Electric

Ovi prekidači se koriste za zaštitu osoba od električnih udara i za sprečavanje požara. Pored toga imaju iste funkcije kompaktni prekidači (MCCB).

Kompaktni prekidači

Kompaktni prekidači Mitsubishi Electric

Široki raspon proizvoda koji su idealni za zaštitu od preopterećenja i kratkog spoja. Kompaktni prekidači su temeljni proizvodi za zaštitu niskonaponskih strujnih krugova. Serija WS-V kao najnovija serija Mitsubishi niskonaponskih prekidača nudi brojne različite varijante uključujući prekidače tipa F, koji se usprkos malim dimenzijama imaju široku primjenu.

Minijaturni automatski prekidači

Minijaturni automatski prekidači Mitsubishi Electric

Proizvodi namijenjeni zaštiti vodiča od struja kratkog spoja, preopterećenja (MCB) i zemljospoja (RCCB/RCBO). Instalacijski prekidači MCB su kompaktni elektromehanički uređaji nazivne struje do 63 A namijenjeni zaštiti od preopterećenja i zemljospoja. Ključni su dio bilo kojeg električnog sustava.


Kompaktni prekidači za istosmjernu struju (do 1000V DC)

Kompaktni prekidači za istosmjernu struju Mitsubishi Electric

Ovi prekidači koriste se uglavnom u fotovoltaičnim sustavima za proizvodnju električne energije. Kompaktni prekidači za upotrebu u istosmjernim strujnim krugovima dostupni su od 63 A (600 V DC) do 800 A (1000V DC). Kompaktni prekidači za upotrebu u istosmjernim krugovima koriste se na istosmjernoj strani sustava za proizvodnju električne energije ili u istosmjernim aplikacijama unutar elektrodistribucijskih sistema kao što su npr. podatkovni centri.


Prekidači prema normi UL 489

Mitsubishi Electric prekidači prema normi UL 489

Proizvodi za nadstrujnu zaštitu, čija upotreba je obavezna u Sjevernoj Americi. Prekidači su u skladu sa američkim standardom UL i kanadskim standardom te imaju oznaku UL. Namijenjeni su za zaštitu linije napajanja i strujnog kruga potrošača.


Prekidači za upotrebu u specijalnim aplikacijama

Proizvodi prilagođeni za pojedine aplikacije i posebne primjene.


Pomoćna oprema i dodatne komponente

Ovi proizvodi omogućuju proširenje funkcija prekidača. Na raspolaganju je raznovrsna dodatna opreme za unutarnju ili vanjsku ugradnju. Ovi dodaci mogu povećati sigurnost i funkcionalnost prekidača.

Poštovani! Dana 7.3.2024 naša tvrtka promijenila je ime u RBT Technologies d.o.o. (prethodno INEA CR).