Podrška korisnicima

Registrirani korisnici

Preko formulara ispod registrirani korisnici mogu pristupiti sadržaju tehničke podrške za Mitsubishi Electric, OPC Router i KEPWARE OPC Server.

Neregistrirani korisnici

Ako još niste registrirani, svoj korisnički profil možete kreirati za pristup sadržaju tehničke podrške unosom podataka u obrazac ispod.

Pri registraciji se slažete sa Politikom privatnosti.


Proizvodi za mjerjenje električne energije

Mitsubishi Electric nudi rješenja koja osiguravaju nadzor i praćenje potrošnje električne energije, što je nužan uvjet za postizanje energetske učinkovitosti. U ponudi su mjerila potrošnje el. energije i uređaji za optimizaciju potrošnje.

Mjerila potrošnje električne energije

Mjerila Mitsubishi Electric potrošnje električne energije

Višenamjenski elektronički mjerači serije ME96 jednostavni su za korištenje i lako se očitavaju.


Uređaji nude vrhunsku točnost i izdržljivost u kombinaciji s lakom čitljivošću i omogućuju brzo i točno praćenje napajanja ili radnog statusa hardvera. Mitsubishi mjerni uređaji mogu se koristiti u razne svrhe.


Nudimo tri proizvoda za praćenje potrošnje - 1. ME96SSEB-MB, 2. ME96SSHB-MB i 3. ME96SSRB-MB.

Uređaji za smanjenje potrošnje električne energije

Mitsubishi uređaji za smanjenje potrošnje električne energije

Uređaji za uštedu energije omogućuju mjerenje, prikupljanje i analizu potrošnje energije te tako nude rješenja za "vizualizaciju". Na taj način podržavaju vaše aktivnosti uštede energije kako bi se poboljšala produktivnost i smanjili troškovi.


Ponuda uključuje EcoMonitorLight jedinicu. Jedinica podržava mjerenje energije, prikaz i postavljanje mjerne točke. Osim toga, RS-485 MODBUS RTU komunikacija može se jednostavno povezati s poslužiteljima opće namjene i upravljati napajanjem s manje radne snage.

Poštovani! Dana 7.3.2024 naša tvrtka promijenila je ime u RBT Technologies d.o.o. (prethodno INEA CR).