Podrška korisnicima

Registrirani korisnici

Preko formulara ispod registrirani korisnici mogu pristupiti sadržaju tehničke podrške za Mitsubishi Electric, OPC Router i KEPWARE OPC Server.

Neregistrirani korisnici

Ako još niste registrirani, svoj korisnički profil možete kreirati za pristup sadržaju tehničke podrške unosom podataka u obrazac ispod.

Pri registraciji se slažete sa Politikom privatnosti.


3D Simulator - MELSOFT Gemini

MELSOFT Gemini je moderan digitalizacijski alat za 3D simulaciju koji djeluje kao digitalni blizanac uređaja i procesa u proizvodnom okruženju. U digitalnom prostoru nudi pretprovjeru i optimizaciju procesa. MELSOFT Gemini 3D Simulator korisniku olakšava proces projektiranja proizvodnih strojeva, procesa i linija čak i prije nego što su potonji uspostavljeni u praksi, što posljedično znači da se izbjegavaju kasnije korekcije i izmjene dizajna. Ispravci i prilagodbe mogući su već u 3D okruženju, što omogućuje uštedu vremena i troškova.


Korisnost MELSOFT Gemini 3D alata

Anybus CompactCom ugrađena rješenja

Simulacija kretanja radnika, robota i AGV vozila u 3D prostoru.

Anybus CompactCom ugrađena rješenja

Napredno provjeravanje mehaničkih smetnji u 3D prostoru.

Anybus CompactCom ugrađena rješenja

Spajanje kontrolnih uređaja za napredno provjeravanje kontrolne logike.


Intuitivne funkcije

Jednostavno postavljanje proizvodne opreme pomoću bogatog e-kataloga

Katalog sadrži sve dijelove potrebne za provjeru izgleda linije, uključujući robote, transportere i alatne strojeve (cca. 2500 uređaja). Roboti Mitsubishi Electric također su uključeni u e-katalog. Izgled linije može se izraditi u povuci-i-spusti načinu s jednostavnim postavkama.

Preliminarna provjera rada opreme i programa upravljanja

GEMINI 3D simulator i MELSOFT simulator su sinhronizirani što znači da korisniki mogu brzo i jednostavno provjeriti i potvrditi kontrolnu logiku na simulatoru.

Brža inspekcija mehaničkih interferenci bez potrebe za OPC serverom

OPC Serveri nisu potrebni jer alat omogućuje direktno povezivanje s raznim Mitsubishi simulatorima i uređajima. Time se poboljšava točnost mehaničkih interferencija u 3D prostoru.

Funkcija reprodukcije grešaka pomoću videorekordera sustava

Korisnici mogu pregledavati dnevnik podataka, valne oblike i video podatke te usporediti 3D operacije. Brzo rješavanje problema moguće je zahvaljujući mogućnosti utvrđivanja detalja okolnosti pod kojima je došlo do pogreške.


Kontaktirajte nas preko info@rbt-technologies.hr za više informacija o Gemini 3D Simulatoru.

Poštovani! Dana 7.3.2024 naša tvrtka promijenila je ime u RBT Technologies d.o.o. (prethodno INEA CR).