Podrška korisnicima

Registrirani korisnici

Preko formulara ispod registrirani korisnici mogu pristupiti sadržaju tehničke podrške za Mitsubishi Electric, OPC Router i KEPWARE OPC Server.

Neregistrirani korisnici

Ako još niste registrirani, svoj korisnički profil možete kreirati za pristup sadržaju tehničke podrške unosom podataka u obrazac ispod.

Pri registraciji se slažete sa Politikom privatnosti.


Hyper Historian®

Hyper Historian je napredni 64-bitni brzi, pouzdan i robustan alat za prikupljanje i pohranu podataka. Dizajniran je za kritične aplikacije i omogućuje algoritam visoke kompresije za učinkovito i učinkovito korištenje resursa. Hyper Historian se može integrirati s najnovijim "Big-Data" tehnologijama, uključujući Azure SQL, Microsoft Data Lakes, Kafka i Hadoop.

Data Merging ("Spajanje podataka") - Hyper Historian uključuje modul za automatsko ili ručno unošenje podataka koji vam omogućuje unos povijesnih ili zapisanih podataka iz različitih baza podataka, drugih Historian alata ili povremeno povezanih terenskih uređaja i opreme.

Remote Collectors ("Udaljeni sakupljači podataka") - Hyper Historian omogućuje prikupljanje povijesnih podataka s udaljenih lokacija koristeći OPC UA, BACnet i SNMP.

Hyper Historian® Iconics

Karakteristike Hyper Historian modula:

 • Hyper Historian je Historian alat za proizvodne procese, koji je sposoban zapisati preko 100.000 promijena u sekundi
 • Nudi simultano prikupljanje podataka sa više izvora podataka po cijelom proizvodnom pogonu koristeći OPC UA/DA servere, OPC XML DA servere, BACnet i SNMP uređaje i ostale
 • Hyper Historian nudi sveobuhvatan Workbench alat za konfiguriranje i operacije za vrijeme rada SCADA alata
 • Opcionalno su na raspolaganju redundantne konfiguracije - pomoću "Hyper Historian Collectora i Loggera"
 • Siguran historian alat nudi "Store-and-Forward" tehnologiju i uključuje mogućnost prikupljanja i spajanja podataka iz bilo koje baze podataka kao i iz drugih historiana koji su spojeni preko MergeWorX alata

Gdje se koristi Hyper Historian modul:

 • Sve kompanije koje žele prikupljati, centralizirati, analizirati i vizualizirati podatke
 • Kad je potrebna neovisna platforma za zapisivanje i prikupljanje podataka sa više uređaja i iz više različitih sustava
 • Kad je potreban visoko učinkovit i robustan data-logger u stvarnom vremenu
 • Kad je potrebno softversko rješenje sa distribuiranim "Data-Collectorima" i kad je potrebno softversko rješenje za zapisivanje velike količine podataka
 • Kad je potrebna pouzdanost, integritet, dostupnost i redundancija podataka
 • Sve vrste procesnih industrija (Oil&Gas, kemijska i petrokemijska industrija, procesna proizvodnja, farmaceutska industrija, prehrambena industrija, prerada metala, raznih materijala i metalurgija, kritična infrastruktura i podatkovni centri, automatizacija u zgradarstvu)

Poštovani! Dana 7.3.2024 naša tvrtka promijenila je ime u RBT Technologies d.o.o. (prethodno INEA CR).