Podrška korisnicima

Registrirani korisnici

Preko formulara ispod registrirani korisnici mogu pristupiti sadržaju tehničke podrške za Mitsubishi Electric, OPC Router i KEPWARE OPC Server.

Neregistrirani korisnici

Ako još niste registrirani, svoj korisnički profil možete kreirati za pristup sadržaju tehničke podrške unosom podataka u obrazac ispod.

Pri registraciji se slažete sa Politikom privatnosti.

Kepware by PTC, Inc.

Kepware

Kepware je brend proizvođača PTC, Inc, koji razvija softverska rješenja. Rješenja Kepware omogućuju povezivanje različitih uređaja u automatizaciji i softverskih aplikacija, i na taj način omogućuju koncept

Industrijskog Interneta stvari (tzv. »Industrial Internet of Things«). Produkti Kepware služe klijentima na različitim tržištima – u automatizaciji zgrada/infrastrukture, u proizvodnji, energetici, proizvodnji nafte i plina, i u drugim industrijama. Kepware je osnovan 1995. godine i prisutan je u više od 100 zemalja. Brojnim kompanijama pomogao je poboljšati procese poslovanja i donošenja odluka.


RBT Technologies preferirani je zastupnik Kepware proizvoda na području Adria regije gdje nudimo sveobuhvatnu lokalnu prodajno-tehničku podršku.


KEPServerEX OPC Server

KEPServerEX je vodeća industrijska komunikacijska platforma koja pruža jedinstveni izvor podataka iz uređaja industrijske automatizacije za sve vaše aplikacije. Platforma omogućuje povezivanje, upravljanje, prikazivanje i praćenje različitih komponenta za automatizaciju i softverskih aplikacija – od sistema za kontrolu proizvodnih pogona do informacijskih sistema poduzeća. Kontrola je moguća preko zajedničkog intuitivnog sučelja za korisnika.


Preuzmite demo softver KEPServerEX.

KEPServerEX OPC Server

KEPServerEX:

  • Biblioteka sa više od 150 drivera za uređaje, klijente i napredne plug-ine
  • Povezuje uređaje najpoznatijih dobavljača hardverske opreme (Mitsubishi Electric, Allen Bradley, GE, Omron, Schneider i Siemens) i industrijskih inicijativa (MTConnect, DNP3, IEC 61580/60870 i BACnet)
  • Klijentu nudi pristup do aplikacija kao što su ERP, MES, HMI i SCADA putem OPC i vlastitih protokola
  • Pristup aplikacijama moguć je putem novih vizualizacijskih i analitičkih IoT produkta putem MQTT, REST i ostalih IT orijentiranih protokola

Za više informacija o proizvodu kliknite na link.


KEPWARE RedundancyMaster

RedundancyMaster povećava pouzdanost i dostupnost OPC podataka pružanjem više OPC servera, koji su konfigurirani u redundantne parove. Svaki redundantni par pojavljuje se kao individualni OPC server bilo koje OPC aplikacije klijenta. RedundancyMaster podržava promjenu na bilo kojem OPC DA serveru u vezi sa samim statusom servera ili u vezi sa specifičnim predmetom konfiguracije unutar servera. Ovo smanjuje neaktivno vrijeme rada uređaja i sprječava gubitak podataka. RedundancyMaster je »drop-in« aplikacija koja ne zahtijeva promjenu na OPC klijentu ili aplikacijama servera. Korisniku omogućuje brzo povećanje pouzdanosti i dostupnosti OPC podataka.


Za više informacija o proizvodu kliknite na link.


Preuzmite demo softver RedundancyMaster.

RedundancyMaster KEPWARE

LinkMaster Kepware

LinkMaster je univerzalni prijelaz za OPC sisteme, koji omogućuje jednostavno povezivanje podataka između OPC DA servera. LinkMaster može se povezivati na DDE servere, napuštene DDE sisteme i nove aplikacije koje podržavaju OPC.


Za više informacija o proizvodu kliknite na link.

Preuzmite demo softver LinkMaster.

KEPWARE LinkMaster

Globalne reference KEPWARE

Kepware reference

Poštovani! Dana 7.3.2024 naša tvrtka promijenila je ime u RBT Technologies d.o.o. (prethodno INEA CR).