Podrška korisnicima

Registrirani korisnici

Preko formulara ispod registrirani korisnici mogu pristupiti sadržaju tehničke podrške za Mitsubishi Electric, OPC Router i KEPWARE OPC Server.

Neregistrirani korisnici

Ako još niste registrirani, svoj korisnički profil možete kreirati za pristup sadržaju tehničke podrške unosom podataka u obrazac ispod.

Pri registraciji se slažete sa Politikom privatnosti.

Intesis Cloud rješenja za pametne zgrade

Cloud proizvodi pružaju rješenja za daljinsko povezivanje svih isključenih uređaja u kućama i zgradama. Uređaji u kućama i zgradama mogu se povezati s Cloudom, a kontrola i nadzor se mogu provoditi putem pametnih uređaja i PC sučelja s bilo koje lokacije.


Standard/ST Cloud Control

Klasični BACnet ili Modbus uređaji mogu postati pametni uz pomoć Intesis ST Cloud Control.

Jednostavno integrirajte sve uređaje svojih sustava u Intesis Cloud modul. Konfiguracija je moguća putem specijaliziranog softverskog alata - Intesis MAPS. Upravljanje je moguće putem intuitivnih aplikacija za pametni telefon ili preko računalnog sučelja. Rješenje u oblaku nudi jednostavno upravljanje BACnet ili Modbus uređajima s bilo kojeg mjesta.

Air Conditioning Cloud Control

IoT rješenje za klima uređaje i dizalice topline za upravljanje kućama i zgradama.


Integrirajte bilo koji klimatizacijski sustav i upravljajte njime s bilo kojeg mjesta. Ponuda uključuje profesionalna HVAC IoT rješenja za zgrade, razvijena u suradnji s proizvođačima klima uređaja. Pouzdano rješenje s tisućama korisnika širom svijeta. Upravljanje limatizacijskim uređajima moguće je u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta u svijetu.


Karakteristike:

  • Jednostavan i intuitivan nadzor i kontrola      
  • Sadrži izvornu iOS i Android aplikaciju i web sučelje
  • Višekorisničko upravljanje i projektni pristupi      
  • Upravljajte s više web stranica s iste upravljačke ploče

Poštovani! Dana 7.3.2024 naša tvrtka promijenila je ime u RBT Technologies d.o.o. (prethodno INEA CR).