Podrška korisnicima

Registrirani korisnici

Preko formulara ispod registrirani korisnici mogu pristupiti sadržaju tehničke podrške za Mitsubishi Electric, OPC Router i KEPWARE OPC Server.

Neregistrirani korisnici

Ako još niste registrirani, svoj korisnički profil možete kreirati za pristup sadržaju tehničke podrške unosom podataka u obrazac ispod.

Pri registraciji se slažete sa Politikom privatnosti.

Komunikacijski pretvarači za AC uređaje

Intesis AC sučelja iz portfelja najpouzdanijih pretvornika za integraciju sustava za klimatizaciju (Air

Conditioning) razvijena su u suradnji s glavnim proizvođačima klima uređaja. Provjerite najopsežniji portfelj AC sučelja za neograničenu komunikaciju u pametnim kućama i zgradama.

Intesis AC sučelja omogućuju sveobuhvatnu i jednostavnu integraciju AC jedinica za potpunu dvosmjernu kontrolu i kontrolu klima uređaja. Intesis AC pretvarači razvijeni su u suradnji sa svim vodećim proizvođačima klima uređaja (Daikin, Mitsubishi, Panasonic, Toshiba, Fujitsu, Hisense, LG, Haier, Samsung i drugi). Osim navedenih proizvođača, Intesis nudi i univerzalni IR pretvarač za klima uređaje.


U nastavku možete pronaći kompletan portfelj INTESIS pretvarača za spajanje klimatizacijskih sustava na BMS sustave.


AC pretvarači prema proizvođaču klima uređaja:

AC pretvarači za prijelaz na komunikacijske protokole:

Ne možete pronaći pravu kombinaciju? Na rapolaganju je i:


Pretvarači za klima uređaje BOSCH

U suradnji s Boschom, Intesis je razvio vrlo pouzdana rješenja za integraciju klima uređaja i sustava upravljanja u kućama i zgradama. U ponudi ćete pronaći pretvarače za Bosch AC jedinice - od split do VRF jedinica.

Klikom na plavi gumb možete provjeriti portfelj AC pretvarača za Bosch klima uređaje i kompatibilnost s Vašim AC sustavima.


Pretvarači za Panasonic klima uređaje

INTESIS pretvarači nude potpunu povezanost između najpopularnijih protokola u automatizaciji kuća i zgrada te PANASONIC klima uređaja. Inverteri Intesis dizajnirani su za potrebe integracije i kontrole kućanskih AC uređaja i najnovijih Aquarea H sustava za zrak i vodu. Podržane su jedinice Ethereum, ECOi, PACi i Aquearea H.

Klikom na plavi gumb možete provjeriti portfelj AC pretvarača za Panasonic uređaje i provjeriti kompatibilnost s vašim klimatizacijskim sustavima.


Pretvarači za Samsung klima uređaje

U suradnji sa Samsungom, Intesis je razvio vrlo pouzdana rješenja. Samsung i Intesis tehnološki su partneri na području integracije klima uređaja i sustava upravljanja te automatizacije domova i zgrada. U ponudi su inverteri za SAMSUNG komercijalne i VRF AC jedinice.

Klikom na plavi gumb možete provjeriti portfelj AC pretvarača za Samsung klima uređaje i kompatibilnost s vašim AC sustavima.


Pretvarači za klima uređaje Midea

Intesis je razvio proizvode za integraciju Midea AC uređaja u automatizaciju zgrada i kuća. Proizvodi Intesis nude jednostavnu integraciju Midea AC kontrolnih jedinica iz split u VRF sustave.

Klikom na plavi gumb možete provjeriti portfelj AC pretvarača i kompatibilnost s Midea klima uređajima.


Pretvarači za LG klima uređaje

Pretvarači Intesis omogućuju povezivanje širokog spektra protokola za automatizaciju doma i zgrada te LG klimatizacijskih sustava. Pretvarači nude jednostavnu integraciju i kontrolu od split jedinica do VRF

sustava.

Klikom na plavi gumb možete provjeriti portfelj pretvarača i kompatibilnost s vašim LG klimatizacijskim sustavima i uređajima.


Pretvarači za Hitachi klima uređaje

Intesisov portfelj za Hitachi AC uređaje pruža savršenu vezu između najpopularnijih protokola za automatizaciju kuća i zgrada te Hitachi AC sustava. Inverteri Intesis zadovoljavaju potrebe integracije Hitachi klima uređaja i daju mogućnost upravljanja VRF sustavima te Yutaki sustavima zraka i vode.

Klikom na plavi gumb možete provjeriti portfelj Hitachi AC invertera i kompatibilnost s vašim klimatizacijskim sustavima.


Pretvarači za Hisense klima uređaje

Intesis pretvarači za povezivanje svih protokola automatizacije u kućama i zgradama s Hisense AC uređajima. Pretvarači za Hisense AC uređaje nude kontrolu od split do VRF jedinica.

Klikom na plavi gumb možete provjeriti portfelj Hisense AC pretvarača i kompatibilnost s klima uređajima.


Pretvarači za Haier klima uređaje

INTESIS pretvarači su pouzdani i provjereni proizvodi za povezivanje HAIER AC sustava za upravljanje BMS sustavima. HAIER-KNX pretvarač omogućuje potpunu dvosmjernu komunikaciju između HAIER VRF i komercijalnih AC jedinica na KNX protokolu. U ponudi su i ostali univerzalni pretvarači za prijelaz HAIER AC uređaja na druge protokole.

Klikom na plavi gumb možete dobiti više informacija o pretvaračima za HAIER klima uređaje.


Pretvarači za Mitsubishi Heavy Industries klima uređaje

Intesis pretvarači za Mitsubishi Heavy Industries AC sustave dokazani su proizvodi za povezivanje Mitsubishi Heavy Industries AC jedinica na najpopularnije standardne protokole za automatizaciju doma i zgrade. Portfelj uključuje inovativne proizvode za optimalnu kontrolu split i VRF uređaja tvrtke Mitsubishi Heavy Industries. S aspekta automatizacije podržane su stambene, FD, KX6 i KXR6 serije Mitsubishi Heavy Industries.

Klikom na plavi gumb možete provjeriti portfelj invertera i kompatibilnost s Mitsubishi Heavy Industries AC

jedinicama.


Pretvarači za Daikin klima uređaje

Pretvarači Intesis pružaju rješenje za DAIKIN AC uređaje za najpopularnije kućne i standardne protokole automatizacije. Kompatibilnost je glavni čimbenik u razvoju Intesis pretvarača, no još je važnije pratiti Daikinove inovacije i ažurirati Intesis proizvode. Korisnicima su na raspolaganju kućne, SKY i VRF klima jedinice.

Klikom na plavi gumb možete provjeriti koji AC pretvarači su dostupni za Daikin AC uređaje.


Pretvarači za Toshiba klima uređaje

Intesis pretvarači za Toshiba AC uređaje omogućuju potpunu međusobnu povezanost velikog broja protokola u sustavima automatizacije kuća i zgrada te Toshiba klima uređaja. U ponudi su pretvarači za digitalne inverterske jedinice i VRF AC jedinice.

Klikom na plavi gumb pronaći ćete više informacija o AC pretvaračima za Toshiba uređaje - provjerite kompatibilnost s vašim klima uređajima.


Pretvarači za Fujitsu klima uređaje

INTESIS pretvarači nude spajanje FUJITSU AC uređaja na najpopularnije protokole za automatizaciju doma i zgrade. Portfelj FUJITSU invertera uključuje inovativne proizvode za optimalnu kontrolu split i VRF sustava. Iz perspektive automatizacije, podržane su stambene i VRF klima jedinice.

Klikom na plavi gumb možete provjeriti naš portfelj AC pretvarača i kompatibilnost s vašim FUJITSU klima uređajima.


Pretvarači za Mitsubishi Electric klima uređaje

Intesis nudi širok portfelj pretvarača za Mitsubishi Electric AC uređaje za komunikacijske potrebe s najpopularnijim protokolima za automatizaciju kuća i zgrada. Godine 2006. Intesis je lansirao prvi proizvod koji je mogao integrirati Mitsubishi Electric AC uređaje u KNX protokol. Nakon dugogodišnjeg iskustva, proizvodi Intesis pojednostavljuju povezivanje Mitsubishi Electric AC jedinica sa širokim rasponom standardnih protokola (Modbus, BACnet i Wifi).

Podržane su „Mr. Slim” i “Domestic” jedinice.

Klikom na plavi gumb provjerite portfelj proizvoda za povezivanje s Mitsubishi Electric klima uređajima ili kompatibilnost s vašim AC uređajem.


Univerzalni IR pretvarač za klima uređaje

Intesis (uz pretvarače koji su vezani za određene proizvođače AC uređaja) nudi univerzalni komunikacijski pretvarač za sve AC uređaje koji imaju IR prijemnik. Univerzalni AC pretvarač razvijen je za komunikaciju sa svim modelima klima uređaja i dizalica topline koji imaju mogućnost primanja IR signala. Bežični daljinski upravljač proizvođača može se koristiti za upravljanje vašim klimatizacijskim sustavom, a Intesis Gateway IR prijemnik

pruža pogodnost slanja vaših naredbi.

Karakteristike univerzalnog IR pretvarača:

  • Univerzalni pretvarač omogućuje potpunu i prirodnu integraciju bilo koje AC jedinice s IR prijemnikom
  • Korisnik može istovremeno kontrolirati AC jedinicu pomoću IR daljinskog upravljača i kontinuirano pratiti stvarni status AC jedinice zahvaljujući IR prijemniku u pretvaraču      
  • Ugrađen senzor sobne temperature    
  • Brza i jednostavna konfiguracija zahvaljujući funkciji "auto-learn" koja omogućuje automatsku konfiguraciju IR daljinskog upravljača

Poštovani! Dana 7.3.2024 naša tvrtka promijenila je ime u RBT Technologies d.o.o. (prethodno INEA CR).